شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

سخنان نمایندگی دائم چین در وین درباره اجرایی شدن پایان محدودیت‌های تسلیحاتی ایران

سخنان نمایندگی دائم چین در وین درباره  اجرایی شدن پایان محدودیت‌های تسلیحاتی ایران نمایندگی دائم چین در «وین» با اشاره به مانع‌تراشی‌های واشنگتن در مسیر معاملات تسلیحاتی با ایران تأکید کرد پایان محدودیت‌های تسلیحاتی ایران باید اجرایی شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 20
کد خبر: ۶۳۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  نمایندگی دائم چین در «وین» در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، بر پایان محدودیت‌های تسلیحاتی ایران تأکید کرد و آن را نشانه‌ای از تکمیل اولین مرحله از اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت خواند.

 

در این پیام ضمن تأکید بر لزوم اجرای صادقانه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت در خصوص پایان محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران، آمده است: «طبق قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل، در تاریخ ۱۸ اکتبر ۲۰۲۰ (۲۷ مهرماه)، محدودیت‌های انتقال تسلیحات و ممنوعیت سفر علیه ایران منقضی شده است و نمایانگر تکمیل اولین مرحله از اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است. این توافقاتی که به وضوح در قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل آمده است باید صادقانه مورد اجرا قرار گیرد».

 

در ادامه این پیام، نمایندگی دائم چین در وین ضمن تأکید بر پایبندی پکن به برجام نوشته شده است: «چین به برجام پایبند باقی می‌ماند و همچنان برای اجرای مداوم برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل با تمامی اعضا همکاری خواهیم کرد تا در تلاشی مشترک، راه‌حل‌ سیاسی و دیپلماتیک را برای موضوع هسته‌ای ایران را پیش ببریم».

 

بیانیه نمایندگی دائم چین در وین در شرایطی مطرح شده است که از بامداد یکشنبه و با منقضی شدن محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران، مقام‌های آمریکایی از جمله «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا، تهدیدها علیه کشورهای دیگر در خصوص هرگونه معاملات تسلیحاتی با ایران را آغاز کرده‌اند.

 

پامپئو روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای در خصوص فروش هرگونه سلاح به ایران علیرغم منقضی شدن محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی، هشدار داد و گفت: ««بر همین اساس، صادرات برخی سلاح‌های متعارف به ایران نقض قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت به شمار می‌رود، ضمن آنکه خریداری هر گونه سلاح یا اقلام مرتبط از ایران، نقض قطعنامه ۱۷۴۷ شورای امنیت خواهد بود.»

 

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بامداد دیروز (یکشنبه) در آستانه پایان محدودیت‌های تسلیحاتی و ممنوعیت سفر تعدادی از شهروندان و مسئولان نظامی کشور بیانیه‌ای منتشر و اعلام کرد از امروز، جمهوری اسلامی ایران می‌تواند هرگونه سلاح و تجهیزات لازم را، از هر منبعی، بدون محدودیت قانونی و صرفا براساس نیازهای دفاعی خود تهیه کند و همچنین می‌تواند بر مبنای سیاست‌های خود تسلیحات دفاعی صادر کند.

 

«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هم در دقایق اولیه بامداد یکشنبه در توئیتی به زبان انگلیسی و در آستانه پایان محدودیت تسلیحاتی ایران نوشت: روزی بسیار مهم برای جامعه بین‌المللی که-در مخالفت با تلاش‌های بدخواهانه ایالات متحده-از قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ملل متحد و برجام صیانت کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار